Pensiunea Casa Domneasca

Pensiunea Casa Domneasca - Curtea de Arges

Pensiunea Casa Domneasca

Casa Domneasca

* 4 camere twin
* 6 camere duble
* 1 apartament
* o garsoniera
* sauna, piscina
* sala de conferinte
* salon relaxare
* internet wireless
* plata cu cardul
* semineu
* TV / cablu

Localizare si obiective turistice Curtea de Arges

In centrul vechi al Municipiului Curtea de Arges – „orasul” regilor Romaniei – in imediata apropiere a Bisericii Domnesti – vechea curte domneasca a Basarabilor „descalicatori de tara, datatori de legi si datini” – si prima Mitropolie a Tarii Romanesti, pe o colina la poalele careia se intinde panorama orasulului in toata splendoarea ei….

SERVICII OFERITE:
CAZARE:
Pensiunea Casa Domneasca cu o capacitate de 24 locuri, ofera cazare in : • 4 camere twin • 6 camere double • 1 garsoniera • 1 apartament amenajate in stil clasic, cu mobilier din lemn masiv, dar din care nu lipsesc nici dotarile moderne ca minibarul, telefonul, televizoare LCD, aerul conditionat si posibilitatea conectarii la internet wireless, astfel incat sejurul dumneavoastra va fi unul de neuitat.

Localitatea Albac - localitate situata in Transilvania, judetul Alba, pe valea Ariesului Mare. Distanta aproximativa fata de Alba Iulia este de 100 km.

RESTAURANT :
Restaurantul Pensiunii Casa Domneasca va ofera o gama variata de preparate speciale atat din bucataria traditionala romaneasca argeseana, cat si din bucataria internationala, intr-o atmosfera deosebita creata atat de decorul clasic, semineul si decoratiunile folosite, dar si de caldura si profesionalismul personalului.

Se pot organiza excursii la cele mai importante obiective turistice din zona Curtea de Arges – Lacul Vidraru – Transfagarasan – Balea Lac, precum si pentru vizitarea manastirilor din zona: Aninoasa, Slanic, Namaiesti, Robaia, Corbii de Piatra, Valeni, Corbeni – Antonesti, Cotmeana, etc.

Alte poze de la Casa Domneasca


Date de contact Casa Domneasca

* Pensiunea Curtea Domneasca
* Localitetea Curtea de Arges, jud. Arges
* e-mail: : ***@gmail.com
* Tel/fax: ***

Review


* Pensiunea nu a fost vizitata de catre noi.

Sponsori:

Recomandari:

Pensiunea Cuibul Nostru
pensiune situata in statiunea Vatra Dornei din judetul Suceava; camere 2-4 persoane...

Pensiunea la Domnita
situata in mijlocul Maramuresului, in localitatea Poienile Izei...

Pensiuni sponsorizate: