Pensiunea Aurica, Tg. Lapus Maramures

PENSIUNEA Aurica, Tg. Lapus, Maramures

Pensiuni Tg Lapus

Aurica, Tg. Lapus

Pensiunea Aurica, oaza de liniste in Tara Lapusului - un loc mirific al Maramuresului, infiintata in anul 2005 la initiativa doamnei Aurica Lese - proprietara pensiunii, este locul ideal pentru a va petrece clipe frumoase alaturi de cei dragi.
Structurata pe doua nivele si o mansarda cu privire atat catre oras cat si spre minunatele dealuri din apropiere care creaza o atmosfera placuta, capacitatea de cazare a pensiunii este de 13 persoane (7 camere).
La noi gasiti conditii de cazare si servicii de calitate, garantate si de standardele celor 3 stele acordate.
Satisfactia clientului este cea mai importanta, de aceea oaspetii nostri sunt primiti mereu cu bratele deschise si intr-o ambianta placuta, "ca la mama acasa". Pentru a ne fideliza clientela, oferim diferite reduceri atat pentru minori, pensionari cat si pentru persoane care isi serbeaza ziua de nastere.

Obiective turistice pensiunea Aurica

* Manastirea "Sfanta Ana"
Manastirea "Sfanta Ana" din Rohia este cel mai cunoscut obiectiv turistic in regiunea Tara Lapusului. Aceasta a fost construita in 1926 de catre preotul Nicolae Gherman si detine o biblioteca impresionanta, precum si alte valori inestimabile. Pentru mai multe detalii despre manastirea Rohia gasiti pe site-ul acesteia www.manastirea-rohia.ro
* Muntele Satra
Muntele se afla in vecinatatea localitatii Targu Lapus, avand o importanta istorica, dar si religioasa. Se zice ca haiducul Pintea Viteazul a folosit muntele ca loc de refugiu, drept dovada fiind Pestera si Izvorul lui Pintea. La baza muntelui se afla Manastirea Satra, un loc extraordinar de reculegere si meditatie, schitul cu acelasi nume fiind in varful versantului.
* Cheile Lapusului
O drumetie in zona face ca acesta sa fie un minunat loc de recreatie, unde pe langa sporturile extreme - alpinism si rafting, mai poate fi practicat pescuitul, chiar si campingul.
* Bisericile de lemn
Pot fi considerate o emblema pentru judetul Maramures, fiind cunoscute ca adevarate opere de arta populara. Fiecare sat al Tarii Lapusului are cate o biserica de lemn, cea mai reprezentativa fiind Biserica "Sfintii Arhangheli" din Rogoz.
* Muzeul Florian
Acest muzeu se afla in apropierea localitatii Cernesti, fiind unic pe tara, sculpturi din piatra fiind expuse in natura.

Acces la pensiune si distante pensiune

Localitatea Tg. Lapus este situata in sudul judetului Maramures la 45 km de Baia Mare. Accesul la Targu Lapus este posibil pe cale rutiera, principalele drumuri folosite fiind cele care fac legatura cu localitatile Baia Mare, Galgau si Cavnic. Cel mai apropiat punct de acces feroviar este comuna Galgau, in judetul Salaj. Pensiunea Aurica se gaseste pe Str Tiblesului Nr54, traversand podul din localitate si parasind sensul girator din fata primariei, la a doua iesire.

Tarife Aurica, pensiuni Tg. Lapus

Tarife informative:
- euro/persoana/zi - cazare
- euro/persoana/zi - cazare+mic dejun

Alte poze de la pensiunea Aurica


Cazare Tg. Lapus Baie pensiunea Aurica Foisor Tg lapus

Date de contact Pensiunea Aurica

Tg. Lapus
Tel: *** Maramures, Romania
E-mail: ***

Review


* Pensiunea nu a fost vizitata de catre noi.

Sponsori:

Recomandari:

Pensiunea Cuibul Nostru
pensiune situata in statiunea Vatra Dornei din judetul Suceava; camere 2-4 persoane...

Pensiunea la Domnita
situata in mijlocul Maramuresului, in localitatea Poienile Izei...

Alte pensiuni in Maramures:

Pensiunea Dumbrava Minunata
Aurica, Tg. Lapus
Pensiunea Casa Muntean
Pensiunea La Domnita *