Pensiunea Vicenza Square Sibiu

Vicenza Square - Sibiu

Vicenza Square Sibiu

Vicenza Square

* Pensiunea Vicenza Square Sibiu dispune de :
* 5 apartamente
* 4 camere Single
* doua restaurante
* 120 locuri capatitate restaurante
* bucatarie italiana
* bucatarie specific romaneasca
* ambianta rustica
* meniu specific international.

Alte detalii: Vicenza Square Sibiu

LA 2 MINUTE DE CENTRUL ORASULUI, IN ZONA ISTORICA A SIBIULUI, VEI INTALNI UN COMPLEX TURISTIC CU TOTUL -SI CU TOTUL APARTE. SE NUMESTE VICENZA SQUARE SI CUPRINDE IN PREZENT, - 5 APARTAMENTE, - 4 CAMERE SINGLE - 2 RESTAURANTE.

CEL MAI RECENT RESTAURANT OFERA OASPETILOR UN MENIU CU SPECIFIC INTERNATIONAL, SI ARE O CAPACITATE MAXIMA DE 120 DE LOCURI, IAR CELALALT , TRATTORIA, CU SPECIFIC MEDITERANEAN, II INTAMPINA PE CEI CARE II TREC PRAGUL CU UN MENIU DIN BUCATARIA ITALIENEASCA DAR SI CU RETETE AUTENTIC ROMANESTI. VA ASIGURAM CA VA FI O ADEVARATA PLACERE SA INCERCATI PASTELE FACUTE „IN CASA” , COMBINATE CU RENUMITELE VINURI ITALIENESTI, TOATE, INTR-O AMBIANTA CU AER RUSTIC .

RESTAURANTUL ARE O CAPACITATE DE 80 DE LOCURI. COMPLEXUL VICENZA SQUARE VA MAI DISPUNE IN CURAND DE O SALA BUSSINES, CU O CAPACITATE DE 30 DE LOCURI, IN CARE FIRMELE POT ORGANIZA PREZENTARI, TRAININGURI, SEMINARII SAU DIVERSE INTALNIRI DE AFACERI. SPATIUL GENEROS DIN CURTE GAZDUIESTE O TERASA CUM NU INTALNESTI PREA USOR. E LOCATIA PERFECTA PENTRU DESFASURAREA DE PARADE, CONCERTE SI SPECTACOLE. MICROBISTII SE VOR SIMTI IN LARGUL LOR PE PERIOADA CAMPIONATULUI EUROPEAN PENTRU CA AICI, ISI VOR PUTEA URMARI ECHIPELE PREFERATE PE ECRANELE CE VOR IMPANZI TERASA. OASPETII VOR DESCOPERI CA DESIGNUL INTERIOR AL FIECAREI CAMERE ESTE UNUL DE MARE RAFINAMENT. TOTUL ESTE PICTAT MANUAL, DE LA PERETI PANA LA MOBILIER, CEEA CE DA LOCATIEI O ATMOSFERA APARTE.. EXISTA AICI ACEL FARMEC DEOSEBIT AL POVESTILOR, IMBINAT IN MOD UIMITOR CU ACCENTE DE FIER FORJAT, CULORI VIBRANTE, DORMITOARE IMENSE SI COMFORTABILE.

Tarife Vicenza Square Sibiu

Pretul : de la - Ron/noapte

Date de contact

***

Poze Vicenza Square Sibiu


camere Vicenza Square Sibiu living Vicenza Square sala mese Vicenza Square Sibiu crama Vicenza Square Sibiu hol dormitor Vicenza Square

Review


* Pensiunea nu a fost vizitata de catre noi.

Sponsori:

Recomandari:

Pensiunea Cuibul Nostru
pensiune situata in statiunea Vatra Dornei din judetul Suceava; camere 2-4 persoane...

Pensiunea la Domnita
situata in mijlocul Maramuresului, in localitatea Poienile Izei...

Alte pensiuni in Sibiu:

» Pensiunea Andra
» Pensiunea Laura
» Vinceza Square
» Pensiunea Coroana de Aur